Over mij

Afbeelding4

“Een bijdrage leveren aan duurzame toekomst van vastgoed en omgeving met technologie.”

Ing. Marijke S.R. van Pouderoijen (1979)

Met lef, openheid en gedrevenheid zet ik mij in voor mijn passie, de gebouwde omgeving. Dit met interesse welke ik al heb sinds mijn jonge jeugd jaren met betrekking tot de geschiedenis en totstandkoming van gebouwen. Het heeft er voor gezorgd dat ik bouwkunde ben gaan studeren om er zo ook een carrière van te maken. En dan komen er veranderingen binnen de bouw en is het gewoon een kwestie van willen en doen.

Veranderen begint bij jezelf, dus daar heb ik mij dan ook mee bezig gehouden. Mijn nieuwsgierigheid en ondernemendheid zorgde ervoor dat ik sinds 2010 ben gaan verdiepen in nieuwe technologieën, innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Dit niet door afwachten tot er iets op mijn pad komt, maar actief aan de slag te gaan na het zien van mogelijkheden. Mede door de crisis begon ik in 2013 met een bloggen over innovatie in de bouw, want dat paste bij het doel wat ik voor ogen had namelijk een bijdrage leveren aan de toekomst.

En vanaf 2018 verder ontwikkelen aan platform met als doel dat deze bijdrage levert aan een duurzame toekomst van vastgoed en omgeving. Een bouwknooppunt vormt met als leidraad van informatie, beleving en verbinding. Waarbij ik mijn interesse in BIM technologie combineer met mijn kennis, werkervaring in de bouw en uitdagingen voor vastgoed. De reis begon onbewust al veel eerder door ervaringen en belevenissen welke zijn vertaald in een blog, column en ideeen.


Wat draagt bij aan een duurzame toekomst vastgoed en omgeving? En welke oplossingen en middelen kunnen hierin een bijdrage leveren. (Technologie zie ik hierin als volgens de Van Dalen: de leer van de bewerkingen die de grondstoffen ten behoeve van een bepaalde tak van industrie ondergaan; leer van de bewerkingen en mechanische hulpmiddelen.)

 

 

 

 

Geef een reactie